Nippon Shokubai Europe (NSE) is marktleider in de productie van superabsorbers. Tegelijk slagen we er als Japanse multinational in om een familiale bedrijfscultuur te handhaven. Bij ons staat entrepreneurship hoog aangeschreven. NSE is een solide werkplek in Zwijndrecht waar moderne technologie en infrastructuur samengaan met innovatie, dynamiek en persoonlijke ontwikkeling.

Nippon Shokubai Europe speelt een belangrijke rol voor de werkgelegenheid én werkzekerheid in de Antwerpse haven. Getuige daarvan de recente substantiële investering van 350 miljoen euro in twee nieuwe fabrieken van superabsorbers en acrylzuur. Deze worden vooral gebruikt in luiers, een product waar de crisis geen invloed op heeft. Door deze kapitaalsinjectie versterkt NSE zijn positie als stabiele werkgever.

Bij NSE werken jonge, gedreven mensen met een voorliefde voor chemie en techniek. We gaan een uitdaging niet uit de weg en werken in team aan een gezamenlijk doel. Wie kiest voor werkzekerheid, kleine en dynamische teams én onder de koepel van een multinational wil werken … kiest voor Nippon Shokubai Europe.

Onze mensen aan het woord

Werken bij ons
“”

Werken bij ons
“In deze dynamische omgeving met succesvolle projecten krijg ik alle kansen om mijn ondernemerschap verder te ontplooien.”

Nicolas Van Oeteren

Proces Engineer

Werken bij ons
“Bij Nippon Shokubai Europe heerst een positieve werksfeer. Hier kan ik zelfstandig werken, maar ook samenwerken met de verschillende afdelingen.”

Randy Van Bambost

EI Technician

Werken bij ons
“Elke dag biedt een andere uitdaging. We vormen een jong bedrijf met een sterke visie naar de toekomst. Sterk teamwerk, afgewisseld met een lach en een zwans, zorgt ervoor dat je elke dag met plezier aan het werk bent.”

Roel Louckx

First operator SAP

Werken bij ons
“De opleidingsmogelijkheden binnen NSE zijn uniek.”

Sander De Ridder

Maintenance Supervisor