Nippon Shokubai Europe (NSE) is marktleider in de productie van superabsorbers. Tegelijk slagen we er als Japanse multinational in om een familiale bedrijfscultuur te handhaven. Bij ons staat entrepreneurship hoog aangeschreven. NSE is een solide werkplek in Zwijndrecht waar moderne technologie en infrastructuur samengaan met innovatie, dynamiek en persoonlijke ontwikkeling.

Nippon Shokubai Europe speelt een belangrijke rol voor de werkgelegenheid én werkzekerheid in de Antwerpse haven. Getuige daarvan de recente substantiële investering van 350 miljoen euro in twee nieuwe fabrieken van superabsorbers en acrylzuur. Deze worden vooral gebruikt in luiers, een product waar de crisis geen invloed op heeft. Door deze kapitaalsinjectie versterkt NSE zijn positie als stabiele werkgever.

Bij NSE werken jonge, gedreven mensen met een voorliefde voor chemie en techniek. We gaan een uitdaging niet uit de weg en werken in team aan een gezamenlijk doel. Wie kiest voor werkzekerheid, kleine en dynamische teams én onder de koepel van een multinational wil werken … kiest voor Nippon Shokubai Europe.

Onze mensen aan het woord

Werken bij ons
“Dankzij de goede begeleiding is deze job de gedroomde start van mijn carrière.”

Bart De Schutter

Foreman

Werken bij ons
“Vasthoudend aan onze waarden en normen werken we samen om als bedrijf aan de kwaliteitseisen van onze klanten te voldoen. Groeien als bedrijf gaat gepaard met groeien als werknemers. Openstaan voor nieuwe visies, in dialoog durven en kunnen gaan, maar blijven steunen op enkele sterke pijlers.”

Claire Delhasse

Logistics assistant

Werken bij ons
“Hier krijg je veel vrijheid, in je denken én doen. Je voelt je belangrijk omdat er ook vanaf het hoogste niveau naar jou geluisterd wordt. Elk idee wordt aangemoedigd en ondersteund, waardoor we naar onze beste versie geduwd worden.”

Glenn Heyninck

First Production Technician SAP

Werken bij ons
“De omvangrijke kennis binnen mijn afdeling en de motivatie, sfeer en openheid van iedereen hebben mij gebracht tot waar ik nu sta. Met dit fantastische team komt de rest vanzelf. ”

Kevin Van Oostveldt

Assistant Foreman

Werken bij ons
“Bij Nippon Shokubai Europe heerst een positieve werksfeer. Hier kan ik zelfstandig werken, maar ook samenwerken met de verschillende afdelingen.”

Randy Van Bambost

EI Technician