Nippon Shokubai Europe (NSE) is marktleider in de productie van superabsorbers. Tegelijk slagen we er als Japanse multinational in om een familiale bedrijfscultuur te handhaven. Bij ons staat entrepreneurship hoog aangeschreven. NSE is een solide werkplek in Zwijndrecht waar moderne technologie en infrastructuur samengaan met innovatie, dynamiek en persoonlijke ontwikkeling.

Nippon Shokubai Europe speelt een belangrijke rol voor de werkgelegenheid én werkzekerheid in de Antwerpse haven. Getuige daarvan de recente substantiële investering van 350 miljoen euro in twee nieuwe fabrieken van superabsorbers en acrylzuur. Deze worden vooral gebruikt in luiers, een product waar de crisis geen invloed op heeft. Door deze kapitaalsinjectie versterkt NSE zijn positie als stabiele werkgever.

Bij NSE werken jonge, gedreven mensen met een voorliefde voor chemie en techniek. We gaan een uitdaging niet uit de weg en werken in team aan een gezamenlijk doel. Wie kiest voor werkzekerheid, kleine en dynamische teams én onder de koepel van een multinational wil werken … kiest voor Nippon Shokubai Europe.

Onze mensen aan het woord

Werken bij ons
“Vasthoudend aan onze waarden en normen werken we samen om als bedrijf aan de kwaliteitseisen van onze klanten te voldoen. Groeien als bedrijf gaat gepaard met groeien als werknemers. Openstaan voor nieuwe visies, in dialoog durven en kunnen gaan, maar blijven steunen op enkele sterke pijlers.”

Claire Delhasse

Logistics assistant

Werken bij ons
“Bij NSE kreeg ik een unieke kans die ik met beide handen greep.”

Ive Van Moer

Foreman

Werken bij ons
“De sfeer is aangenaam zowel binnen als buiten het bedrijf.”

Kajïn Susler Biseng

Functioneel laborant

Werken bij ons
“Bij Nippon Shokubai Europe heerst een positieve werksfeer. Hier kan ik zelfstandig werken, maar ook samenwerken met de verschillende afdelingen.”

Randy Van Bambost

EI Technician

Werken bij ons
“Dankzij mijn job en de kansen die ik kreeg, ben ik gegroeid als persoon. ”

Troy De Bondt

Functional Lab Teamleader